Toimintaterapia

Toimintaterapia on kuntoutusta, joka perustuu toiminnan terapeuttiseen käyttöön sekä toimintaterapeutin ja asiakkaan väliseen yhteistyöhön ja vuorovaikutukseen. Toimintaterapian tavoitteena on mahdollistaa asiakkaan itsenäisyyttä omassa arjessa ja toiminnassa eli osallistumisessa omaan elämään ja sen valintoihin.

Lue lisää toimintaterapiasta

Energiahoito

Energiahoidon tavoite on avata ja harmonisoida kehon oma energiakierto. Kun se on saatu tehdyksi, keho tekee sen mitä se on suunniteltu tekemään eli parantaa itse itsensä. Hoidon tarkoitus on aktivoida kehon omaa paranemisjärjestelmää.

Lue lisää energiahoidosta

Hypnoosi

Hypnoosi on omaan itseen keskittynyt/syventynyt tila, johon ohjaaja/terapeutti voi asiakkaan johdattaa. Ohjaaja/terapeutti ei anna asiakkaalle valmiita valmiita toimintamalleja vaan hypnoosi on vuorovaikutusta asiakkaan ja ohjaajan/terapeutin välillä. Ohjaajan/terapeutin ei tarvitse tietää vastauksia tai osata antaa neuvoja, sillä vastaukset tulevat asiakkaan alitajunnasta.

Lue lisää hypnoosista

Muut palvelut:

Parafiinihoito käsille

Sopii hyvin kipujen sekä nivelten jäykkyykksien lieventämiseen mm. nivelreumassa sekä nivelrikossa, mutta myös trauman jälkeisessä hoidossa.

Lue lisää muista palveluista